Dünyaca ünlü markalar AGS'de

Dünyaca ünlü markalar AGS

Kırıkkale'nin ayakkabı ve giyim sektöründeki markası Ayakkabı Giyim Sarayı dün görkemli bir törenle açıldı. Kırıkkale'ye yatırım ve hizmet etmenin kendisini mutlu ettiğini belirten Şahin, hedeflerinin kendi ürettikleri giyim ve ayakkabıları piyasaya sürme

KIRIKKALE’NİN EN İYİSİ

Ayakkabı ve giyim sektöründe Kırıkkale’nin en popüler mağazası Ayakkabı ve Giyim Sarayı yeni yerinde hizmet vermeye devam edecek. Dün açılışı gerçekleştirilen mağazada dünyanın önde gelen markaları bulunuyor. Kırıkkaleli işadamı Bekir Şahin tarafından yılar önce kurulan Ayakkabı ve Giyim Sarayı, gün geçtikte Kırıkkale halkının takdirini kazanmayı başardı. Ankara Caddesi’nde yine Ayakkabı Sarayı bünyesinde bulunan şehrin en büyük spor mağazası ‘Sporline’ yanında hizmete giren mağazada yüzde 30’a varan indirimler var.

 

KIRIKKALE’YE HİZMET EDİYORUZ

Ayakkabı dendiğinden akıllara kazınan bir marka olarak hafızalara kazınan Ayakkabı Sarayı, yeni yerinde hizmetlerine başladı.Ayakkabı Sarayı’nda hesabı olan tüm müşterilerin yine mağazanın imkanlarından da yararlanabileceğini belirten Bekir Şahin, açılışın Kırıkkale’ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Kırıkkale’ye yatırım ve hizmet etmenin kendisini mutlu ettiğini belirten Şahin, hedeflerinin kendi ürettikleri giyim ve ayakkabıları piyasaya sürmek olduğunu söyledi.

Şahin, Ayakkabı Sarayı’na hizmet etmiş ve halen etmeye devam eden çalışanlarına ve kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve mağazalarından alışveriş yapan Kırıkkale halkına teşekkür etti.

 

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALAR

Ayakkabı Sarayı’nda bulunan dünyaca ünlü markalar ise; “İGS, VAKKO, SARAR, C.C.S, İNTERWİEW, KİP, SABRİ ÖZEL, HAVAN, KARACA, ECER, LC. WAİKIKI, DE FACTO, LEVI’S, USS POLO ASSİGN, TOGO, NEVZAT ONAY, KEMAL TANCA, PİERRİ CARDİN, DEXTER, CEYO, LUMBERJACK, DOCKER’S, GREYDER, KINETİX, SCOOTER, HARLEY DAVİDSON, CAT, NİKE, ADİDAS, LACOSTE.” Mağaza açılışına, AK Parti eski İl Başkanı Mehmet Demir, Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve vatandaşlar katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ